S kartico MOBTEL LYONESS boste v prihodnje deležni še večjih ugodnosti in prihrankov. Našim strankam priporočamo, da si čim prej nabavijo kartico MOBTEL LYONESS in tako že sedaj začnejo še ugodneje nakupovati tudi pri drugih partnerskih podjetjih (2% do 20%) in ne samo pri nas (4%).

KAKO DELUJE KARTICA

Kartica je medbranžna, popolnoma brezplačna, brez obveznosti in deluje povsod po svetu!
Vedno ko opravite pri nas ali kje drugje plačilo, pokažete še kartico in del denarja se vam vrne na vaš LYONESS račun izplačil.

Do 5% se vam vrne kot denar (cashback), ko se na tem računu zbere vsaj 10 € vam Lyoness nakaže denar.

Izbirate lahko 3 načine

  1. na vaš bančni račun TRR
  2. na vaš mobilni telefon LYONESS APP, potem plačujete z njim
  3. na Lyoness Mastercard plačilno kartico (od leta 2015)

Preostanek od 1% do 18% odvisno od partnerskega podjetja pa se vam vrne na vaš LYONESS račun zvestobe v obliki nakupovalnih točk. Vsak preostanek ugodnosti  pomeni eno nakupovalno točko.

100€ = 1,5 SP (nakupovalnih točk) pri nas

Unovčevanje nakupovalnih točk:

Od novembra dalje se jih lahko takoj unovči pri partnerskih podjetjih (ogromno podjetjih tudi na spletu) za posebne akcije.

Primer:
Načrtujemo 7 dnevno potovanje. Na Lyoness portalu bodo vse ponudbe za unovčevanje nakupovalnih točk. Pogledali bomo več ponudnikov tudi tiste, ki niso Lyoness partnerji kateri je ugodnejši. Odkrili bomo, da ponuja turistična agencija PALMA, ki je partnersko podjetje isto ceno kot konkurenca. Pa recimo, da je ta cena 500 €. Palma pa vam ob unovčitvi 10 točk ponuja to potovanje za 450 €.

Kar pomeni, da smo v tem primeru privarčevali 50 €!!!
Vrednost NAKUPOVALNE TOČKE ob unovčevanju znaša od 5 € do 10 €.